Publicitare

Când tehnologia spune nu!

Home office

Știi acele momente când astrele refuză să se alinieze și să îți ofere condițiile propice unei zile perfecte, când deadline-urile bat la ușă și nu îți mai vezi capul de treburi, fix atunci tehnologia spune și ea nu, parcă dorind să îți facă în ciudă intenționat și fără niciun pic de remușcare.

Nu știu cum se întâmplă că exact în acele momente ori rămâi fără curent și nu ai baterii de rezervă pentru laptop, ori imprimanta rămâne fără toner sau documentul la care ai lucrat atât de intens se face nevăzut la o simplă stingere a ecranului. Te întrebi ce ai făcut să meriți asemenea lucruri exact când nu ai avea nevoie să treci prin asemenea situații. Trebuie să respiri adânc, să te calmezi și să găsești soluții în speranța că totul se va rezolva și ziua se va termina într-un final cu bine.

Am trecut și eu de multe ori prin astfel de momente, însă cred că cel mai neplăcut e atunci când tehnologia refuză să îți mai fie aproape. Nu știu cum se face că atunci când se strică un lucru, parcă și celelalte tind să meargă pe același drum, să spună “Gata, eu nu mai vreau!”. Și iată cum hardul laptopului m-a părăsit fix în sesiune când aveam cea mai mare nevoie de el, iar nu după mult timp telefonul a cerut un înlocuitor. Nevoia cere, tu trebuie să oferi și buzunarul suferă parcă mai mult decât tine.

Și ajungi să te întrebi: oare nu era mai bine fără tehnologie? Parcă nu existau atât de multe probleme, programe și sisteme blocate, nervi, supărare și tot tacâmul. Dar trebuie să recunoaștem că, de cele mai multe ori tehnologia ne este alături și ne face viața mai ușoară. Parcă ne-ar fi greu să renunțăm la laptop, telefon, la toate gadgeturile care ne-au devenit prietene bune în viața de zi cu zi.

Foto

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *