Publicitare

Cu dor de vacanță

Holiday blackboard

Soare, căldură, o plajă liniștită, sunetul valurilor care se lovesc de țărm, nisipul fin alunecând printre degete, o carte bună și mult timp liber pentru mine, pentru lucrurile care îmi plac. Cam așa ar suna o vacanță perfectă, departe de zumzetul orașului, de stresul cotidian, departe de orice grijă sau gând întunecat.

Dar visul de spulberă când termometrul indică gradele cu minus, când toate straturile de haine parcă nu te lasă să respiri, când gerul de afară pătrunde în cele mai mici cotloane ale sufletului, iar vacanța de vară pare atât de departe. Aproape 6 luni mă despart de căldura dogoritoare a soarelui și parcă dorința de a călători în timp devine din ce în ce mai mare. Iubesc vacanțele și tot ce aduc ele la pachet: întâlniri cu prietenii, cărți care așteaptă nerăbdătoare să fie savurate, serialele și filmele care se tot înmulțesc pe lista concepută în timpul anului, momente care nu pot fi savurate la adevărata valoare când cursurile și examenele taie orice chef.

Aș vrea să spun că această vară va fi la fel. Este ultima mea vacanță de vară când statutul de student trebuie părăsit. O vară dedicată licenței și a examenului de rezidențiat, deci numai o vacanță liniștită nu aș putea spune că voi avea. Adio zile petrecute după pofta inimii, bine ați venit zile cu emoții, stres și responsabilități.

Îi invidiez pe cei care pot visa liniștiți la un concediu în Tenerife, Spania, vis care poate deveni realitate oricând, în orice moment. Mie îmi rămâne doar speranța unui viitor mai însorit, cu toate planurile puse la punct și îndeplinite până în cel mai mic amănunt. Știu că este un an greu, dar sper că voi culege laurii și poate viitorul mă va găsi și pe mine liniștită pe o plajă, cu o carte bună și mult timp liber pentru mine, pentru lucrurile care îmi plac

Foto

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *