Beauty

DM Box – Unboxing

În urmă cu aproape două săptămâni cei de la DM au dat startul înscrierilor pentru DM Box, o cutie cu 7 produse “surpriză” la prețul de 40 de lei. Fiind curioasă și făcând deja cunoștință cu concepte de acest fel, am completat rapid formularul și am reușit să fiu printre cei 1000 de norocoși. Cutiile de răsfăț, cum le-au numit cei de la DM, pot conține produse de îngrijire personală și produse cosmetice din gama următorelor mărci: alverde, Balea, ebelin, Nivea, Max Factor, Bourjois, Catrice, Sally Hansen, Rimmel, etc.

Și cum astăzi a fost prima zi când supriza a putut fi ridicată din magazine, cu prima ocazie mi-am luat și eu pachetul și am fugit acasă curioasă să văd ce mă așteaptă. Produsele au venit într-o cutie dintr-un carton rigid de culoare mov palid, de o calitate bună și cu un finish reușit. Un mare plus la capitolul ambalaj. În interior am descoperit produsele frumos împachetate și legate cu o fundiță roz din satin.

Iată ce am primit, împreună cu prețurile lor recomandate:

 1. Nivea – Spumă de duș Creme Care 200 ml (13 lei)
 2. Nivea – Șampon hairmilk care 250 ml – pentru păr uscat și deteriorat (nu l-am găsit pe niciun site românesc)
 3. Nivea – Cremă hrănitoare pentru față și corp 50 ml (8 lei)
 4. Sally Hansen – lac de unghii 110 Clear’d for Takeoff 14.7 ml (27 lei)
 5. Balea – mască peeling 2 x 8 ml (3,5 lei)
 6. Ebelin – husă pentru pensule (25 de lei, găsită pe un site din Serbia)

În total produsele clar depășesc suma de 40 de lei. Însă, trebuie să fiu sinceră: nu cred că mi-aș fi achiziționat aceste produse în mod normal, cu excepția celor de la Nivea. Am rămas un pic dezamăgită de faptul că masca este luată în considerare ca două produse. Poate mi-aș fi dorit o diversitate mai mare în ceea ce privește alegerea produselor, eventual și câteva din gama de make-up. Însă tot rămân la ideea că inițiativa este una interesantă, frumoasă și palpitantă.

 

4 Comments

  1. Isabela Author

   Nici eu nu am găsit-o. Mi-a luat ceva să o găsesc prin colțurile internetului. :)) Dar e chiar simpatică și utilă. Mă motivează să îmi îmbogățesc colecția de pensule. 😀

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *