Publicitare

Dragoste la prima…atingere

Pentru cei care nu cred în dragoste la prima vedere le voi spune și îi voi convinge că există în schimb dragoste la prima atingere. Cum ar fi ca la cel mai mic gest, când te apropii de ea, să îți răspundă la fel de tandru și de delicat? Cum ar fi dacă ți-ar fi alături la bine și la greu, în vacanțe sau în momentele frumoase de zi cu zi și să îți spui: ce norocos sunt că o am! Și femeile ar invidia-o și ar iubi-o în același timp pentru că e subțire, elegantă, delicată, eficientă, minionă și dorită de toată lumea.

Nu, nu vorbesc despre o femeie, ci vorbesc despre ea, tableta Samsung Galaxy Tab 4.

SM-T230NYKAROM-744902-0

 

Gadgeturile, clar ocupă un rol foarte important în viața noatră, în activitățile de zi cu zi, sunt mereu în mâinile și în gențile noastre. Nu poți ieși din casă fără telefon, nu îți poți duce la bun sfârșit proiectul fără un laptop, iar lista poate continua. Și dacă ai un smartphone și un laptop, de ce ar mai fi nevoie de o tabletă? Oho, câte nu se pot face cu o tabletă. Eu deja m-am gândit la ce aș folosi-o și de ce, fiind inspirată de momentele în care chiar i-am simțit lipsa.

Este elegantă și portabilă

Se știe că femeile poartă în geantă o adevărată lume plină de mistere. Niciun bărbat nu s-ar încumeta să caute acul în carul cu fân, nici măcar când îi invităm și le dăm voie, ci doar se miră, își aduc aminte că așa suntem noi. Dar le convine când au nevoie de ceva, oricât de mic, iar noi le sărim în ajutor, nu? Tableta s-ar strecura cu măiestrie în geanta mea și nici i-aș simți prezența, pentru că își menține silueta cu măiestrie la cele 276 de grame pe care le are. Partea din spate este îmbrăcată într-o imitaţie de piele oferindu-i eleganță și o notă de lux.

Imortalizarea momentelor 

Sunt o persoană foarte activă, cu o mare pasiune pentru călătorii, oameni, locuri și idei. Aș lua cu mine mereu fiecare peisaj pe care creierul îl  înregistrează, dar pe care ochii ar vrea să îl revadă în orice moment. Țara noastră e atât de înzestrată și ne oferă atât de multe frumuseți pe care, câteodată, suntem prea orbi să le vedem. Și aici tableta mi-ar sări în ajutor. De ce nu un aparat foto? Pentru că nu ocupă loc în plus, pentru că are o cameră principală cu o rezoluție de 3 MP și una secundară de 1,3 MP, pentru că e perfectă pentru pozele care vor ajunge, bineînțeles pe Facebook sau Instagram.

SM-T230NYKAROM-1074791-0

Hrană pentru minte și suflet

Zi de zi citesc în special cărți de specialitate pe care sunt nevoită să le port după mine mai mereu, pe lângă papucii de spital, halat și câte și mai câte. Multe cărți sunt disponibile în format pdf, cursuile în format word sau powerpoint, deci tableta mi-ar fi de mare ajutor. Dar, pe lângă cărțile pe care facultatea mă obligă într-o oarecare măsură să le citesc, iubesc literatura. Vacanțele sunt momentul ideal de a mă bucura de timpul liber în compania unor autori uitați mult timp în bibliotecă. Și cum cam toată vara sunt plecată, nu vreau ca bagajul să îmi fie ocupat de cărți, ci aș prefera o tabletă care să cuprindă nu una sau două cărți, ci sute sau mii.

Productivă din mers

Chiar dacă blogul mai are puțin până când trebuie să i se taie moțul, am fost nevoită să mă lupt cu literele mici ale telefonului pentru a-mi așterne gândurile în format electronic în momentele în care niciun laptop nu se afla în preajma mea. De astăzi într-o săptămână încep să colind festivalurile pe care mi-am propus să le vizitez anul acesta. În număr de 6 (JazzTM, Jazz in the Park, Untold, We are Rocking the City, PLAI, Comedy Cluj), iar numărul lor poate crește, în cadrul lor voi avea ocazia să îi ascult live artiști foarte cunoscuți și iubiți, voi vedea filme bune, voi revedea oameni dragi și voi aduna povești care merită păstrate și împărtășite sub forma cuvintelor sau a fotografiilor. Tableta mi-ar fi tovarășă și un ajutor de încredere.

SM-T230NYKAROM-104497-0

 

Astea sunt doar unele lucruri care m-au făcut deja să mă gândesc la momentul în care degetele mele vor fi cucerite iremediabil de cupidonul tehnologiei, vor atinge cu grijă ecranul tabletei Samsung Galaxy Tab 4, o vor îmbrățișa și îi vor rămâne fidele pentru mult timp.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *