Publicitare

Meșter la tine acasă

mester

Este din ce în ce mai greu să găsești oameni pricepuți în domenii care au nevoie de persoane cunoscătoare, dar care sunt părăsite și desconsiderate. Abia când ai nevoie realizezi cât de important este să cunoști sau să îți fie recomandat un instalator bun, un dulgher sau un mecanic. Dar de ce să nu recunoaștem că, aceste categorii sunt desconsiderate și dacă nu ești un medic, avocat sau dacă nu ai o funcție importantă într-o firmă, nu ești văzut prea bine în societate.

Și cum problemele care apar nu te întreabă dacă este un moment bun sau nu, te trezești că becurile se tot ard și duliile se carbonizează, robinetul se învârtește amețitor fără rost sau centrala termică hotărăște să devină inutilă și nefolositoare exact în lunile de iarnă când nevoia de căldură și apă caldă este mai mare. Dar nevoia te învață, iar internetul te duce în cele mai ascunse locuri. Astfel ajungi să afli tot felul de informații despre sisteme electrice, cabluri, țevi și ajungi să îți procuri o țeavă hidraulică tocmai din Baia Mare.

Poate reușesc eu să schimb un bec sau să utilizez o șurubelniță sau cheie la nevoie. Însă este nevoie de oameni pricepuți, pentru că exact atunci când îi cauți, nu îi găsești și îi apreciezi la adevărata valoare. Este nevoie de oameni în toate domeniile. Fiecare meserie își are locul și importanța. Cum ar fi să nu avem oameni în domeniul salubrizării? Străzile ar fi pline de gunoaie, deșeurile s-ar aduna în containere, nu ar avea cine să ne repare mașina sau orice lucru care se strică și care trebuie neapărat rezolvat.

Foto

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *