Fashion, Publicitare

O vară colorată alături de TeX

4304239e4dd1c2cfc9f0c7c758d3e9cb

Vine vara, bine-mi pare! Și cum să nu mă bucur? Mă așteaptă o vară plină, ultima vacanță în adevăratul sens al cuvântului înainte de lucrarea de licență și de examenul de rezidențiat, o vară plină cu călătorii în cele mai îndepărtate colțuri ale țării, cu muzică bună și oameni faini. Fără să îmi dau seama mintea deja părăsește paginile cărților și zboară spre momentele care mă așteaptă și care se apropie cu pași rapizi.

Pentru început, trenul mă va duce la Timișoara unde mă așteaptă pentru a treia oară consecutiv muzică bună și artiști de o mare valoare, JazzTM, apoi îmi voi răsfăța privirea și papilele gustative cu bunătățile din cadrul Street Food Festival din Cluj și voi dansa, sper eu, pe ritmurile a deja binecunoscutului festival Untold, tot în inima Ardealului.

Asemenea momente trebuie trăite din plin, iar outfit-urile alese trebuie să fie și ele pe măsură. Cum temperaturile vor fi ridicate și cum mai toată ziua voi fi pe drumuri, aș opta pentru materiale lejere, cât mai naturale, care să mă facă să mă simt comfortabil, dar și care să mă avantajeze.

Cei de la Carrefour au și lansat colecția de vară și nu am putut să nu mă opresc asupra unor obiecte vestimentare care imediat m-au dus cu gândul la momentele în care le-aș putea purta. Pentru că, noua colecție cuprinde lucruri foarte frumoase, din materiale de calitate și la prețuri foarte bune. Așa că, până voi ajunge atât eu, cât și voi, în magazine, vă las să vă inspirați din alegerile și combinațiile făcute de mine.

BeFunky Collage1

Pentru serile pe acorduri de jazz am ales o ținută feminină alcătuită dintr-o rochie din in, o jachetă din denim pentru serile mai răcoroase, o pereche de sandale cu platformă și o geantă încăpătoare pentru toate cele necesare unei femei.

Jachetă jeans – 100 lei

Rochie in – 120 lei

Sandale – 85 lei

Geantă – 120 lei

BeFunky Collage

Pentru zilele petrecute în parc alături de aromele bunătăților de tot felul, am ales o ținută jucăușă și comodă: o bluză lejeră și o geantă veselă, ambele cu motive etnice, o pereche de jeans scurți și o pereche de teniși.

Bluză – 75 lei

Pantaloni scurți jeans – 75 lei

Poșetă – 65 lei

Teniși – 55 lei

1

Pentru zile pline de muzică și dans până la răsăritul soarelui am ales o salopetă scurtă tot din jeans care să îmi permită să mă mișc cât mai lejer, aceeași geantă care să nu mă încurce, dar în care să îmi pot ține în siguranță lucrurile și aceeași pereche de teniși în care să pot dansa în voie.

Salopetă – 85 lei

Poșetă – 65 lei

Teniși – 55 lei

Și pentru că nici el nu trebuie neglijat (mai bine de jumătate din dulapul lui cuprinde produse TeX) cei de la TeX au și o colecție pentru bărbați, așa că, mi-am permis să trag cu coada ochiului și printre produsele destinate lor. Iată ce a ieșit.

BeFunky Collage

Cămașă cu mânecă scurtă – 55 lei

Bermude chino – 85 lei

Pantofi sport – 100 lei

Pălărie – 40 lei

Hai o dată cu vara! Spor la cumpărături!

Foto

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *