Publicitare

Tehnologie într-un supermarket

produse-electrocasnice

Nu prea colind magazinele de electronice și electrocasnice doar din dorința de a vedea ce mai este nou sau din lipsă de ocupație. Mai calc pragul magazinelor când chiar am nevoie de un anumit lucru, încerc să aleg cu atenție pentru a îmi achiziționa un lucru de calitate pe care îl pot folosi pentru o perioadă mai lungă de timp.

Totuși când intru într-un supermarket ochii mi se mai opresc asupra articolelor nealimentare, de la vitrine și lăzi frigorifice, linii complete de gătit profesionale, maşini de gheaţă, friteuse, aparate de hot-dog, cuptoare de pizza, cuptoare gastronomice sau de patiserie, maşini de gătit cu 4 şi 6 ochiuri, espressoare de cafea, feliatoare, maşini de tocat carne, roboţi profesionali, aparatură profesională pentru igienă (aspiratoare, uscătoare de mâini), mobilier din inox, produse de îngrijire personală. Și chiar dacă nu pornesc cu ideea de a căuta ceva anume, parcă unele dintre ele și-ar găsi utilitatea în casă și în viața mea.

Supermarketurile au început să aibă o ofertă destul de generoasă chiar și la capitolul Multimedia. Secțiunea din cadrul magazinul Selgros din Galați oferă pe lângă televizoare led, computere, monitoare, notebook, laptop, console de jocuri, televizoare, telefoane, camere video şi foto, videoproiectoare, ecrane LCD și cu plasmă, playere și recordere cu diverse suporturi, sisteme Home Cinema, imprimante, scanere, copiatoare, faxuri, organizere, calculatoare, periferice, suporturi CD, DVD, modemuri, cabluri, carduri de memorie, baterii şi acumulatori, suporți TV de perete, trepiede, genți, căști, microfoane, USB, carduri memorie.

Deja parcă mă gândesc la o casă a mea pe care vreau să o amenajez după bunul plac, în care să își găsească locul toate gadgeturile utile care să îmi ușureze viața în gospodărie.

Selgros Galati
Produse alimentare si nealimentare
Bd. Galati nr. 1 C Galati, 800 654 , RO
Tel: 0236 305 000
Fax 0236 305 199

Foto credit

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *