Publicitare

Un loc pentru mine, un loc numit “acasă”

Camera de zi

Fiecare dintre noi visează ca la un moment dat în viață să aibă o casă a lui. Fie că locuitul cu părinții devine o corvoadă și începi să tânjești după un loc al tău și doar al tau, un spațiu intim care poate fi numit cu căldură “acasă”, fie un loc în care dorești să locuiești împreună cu familia pe care abia ți-ai format-o.

Visez la un apartament pe care îl pot decora după bunul plac, simplu, dar care să îmi ofere confortul necesar. Dar până la a transforma imaginile care zboară vesel și optimist în mintea mea, alegerea unui apartament nu este una ușoară. Trebuie să alegi cu atenție zona în care vei locui. Nu cred că e foarte plăcut să petreci o oră până la locul de muncă pe scaunul unei mașini, al unui autobuz sau al unui metrou, procesul fiind repetat și la finalul zilei. Bugetul este de asemenea important. Cu greu te hotărăști să semnezi hârtiile pentru un împrumut care te vor lega de răul necesar numit bancă, dar cu greu poți obține banii necesari după doar câțiva ani de muncă.

Peste aproximativ un an sper că voi putea spune că mi-am găsit o casă a mea. Sincer, toți anii în care mi-am tot purtat lucrurile și bagajele dintr-un loc în altul m-au obosit cu adevărat. Nu vreau un apartament mare și câteodată supărată, parcă nu mă mai interesează nici locul. Chiar nu știi unde te poartă viața. Apartamente de vânzare în Ploiești, apartamente de vânzare în toate orașele țării, iar unul dintre ele mă așteaptă cu ușile deschise să îmi fie casă.

Foto

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *