Publicitare

Vine luna cadourilor… din nou!

Cadouri de Crăciun

Mai sunt doar câteva zile până când începe acea lună, acea perioadă din an plină cu emoții și entuziasm. Spiritul sărbătorilor cu aromă de portocale și scorțișoară se pregătește să bată la ușă, să ne treacă pragul, să ne ofere momente plăcute și să ne lase buzunarele goale. Luna Decembrie pentru unii reprezintă cea mai frumoasă perioadă din an, dar pentru alții poate deveni un adevărat chin presărat cu nervi și ore întregi pierdute pe culoarele magazinelor.

Pentru mine această perioadă reprezintă bucuria reuniunilor de familie când ne adunăm cu toții la gura sobei bunicilor, râdem, povestim, gustăm din bunătățile aduse de fiecare și ne bucurăm de momentele petrecute împreună. De asemenea, în această lună îmi place să primesc cadouri (oare cui nu îi place?), dar să și ofer câte o mică atenție celor dragi. Îmi place să îi surprind cu câte un cadou, oricât de mic ar fi el, să le citesc sclipirea și bucuria din ochi, dovedindu-le că m-am gândit la ei și că nu i-am uitat.

Pe de altă parte, această perioadă poate reprezenta un lung șir de momente neplăcute, cozi, nervi, aglomerație care se lasă cu extenuare și cuvinte aruncate la întâmplare. Pentru unii alegerea unui cadou reprezintă un adevărat chin fie din lipsa de idei, fie din cauza bugetului limitat. Pentru astfel de momente imaginația este greu pusă la încercare, o adevărată provocare, aș putea eu spune.

Eu știu că pe lista mea de cadouri un loc important este ocupat de cărți și de obiectele personalizate. Sunt norocoasă să am în jurul meu persoane care apreciază astfel de lucruri. Este plăcut să stai alături de o cană cu ceai fierbinte când afară ninge fără oprire sau să primești cadouri unicat, dovedind că cei din jur chiar și-au dat silința ca tu să ai acel cadou, al tău și numai al tău.

Știu că este ușor să vorbești, dar cu un pic de imaginație și un search pe Google poți fi surprins cât de repede poți ieși din încurcătură și să ieși victorios din bătălia dusă spre găsirea cadoului ideal.

Foto

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *