Beauty, Personal

Ziaja – focus on skin – farmaceutica poloneză

Din nefericire pentru pielea mea întotdeauna am fost mai neglijentă la capitolul utilizarea cremelor destinate ei. Fie din lipsă de timp, din comoditate sau pur și simplu fiind prea obosită pentru a mai pierde 5 minute preferam să renunț la ritualul de îngrijire zilnic pe care ar fi trebuit să îl urmez. Însă, o dată cu venirea frigului, a numărului limitat de ore dedicate somnului, a stresului și a alergăturii zilnice, am luat decizia de a avea un pic mai multă grijă de mine. La cei aproape 23 de ani pe care îi am știu că poate nu am încă nevoie de ajutoare atât de mari, însă cred că ar fi timpul să iau măsuri pentru că nu vreau ca la un moment dat, delăsarea mea să mai adauge câțiva ani chipului meu.

Tot umblând hai-hui pe internet, i-am descoperit pe cei de la ZiajaCompania poloneză născută din mâinile unor famaciști a crescut foarte repede și, după 25 de ani de experiență, a ajuns să vândă peste 50 de milioane de unități pe an. Oferta este una foarte vastă și cuprinde peste 900 de produse de îngrijire pentru față, corp și păr grupate în jurul unor ingrediente cheie: lapte de capră, unt de cacao, ulei de măsline, uleiuri naturale, alge marine, unt de trandafiri, iasomie, șofran, castravete, aloe, cocos și lista poate continua.

602639_489125414448928_1902388509_n

Și cum din când în când norocul mai trece și pe la mine să mă salute, prin intermediul blogului Beauty By Jules  ajutată de către cei de la Face Bucharest  am primit un gel de duș și o cremă de corp din gama aleasă de mine, cea cu unt de cacao. Și pentru ca surpriza să fie completă, în pachetul care mi se părea mult mai mare și mai greu față de ceea ce așteptam, am primit multe mostre pentru a testa și alte produse din alte game.

Au trecut două săptămâni de când mi-am mai învins lenea și comoditatea timp în care am utilizat de zor produsele Ziaja și am ajuns la următoarea concluzie: calitatea este una foarte bună cu prețuri mai mici decât alte produse asemănătoare care pot fi găsite pe piață. Absolut toate s-au potrivit cu tipul meu de piele și nu au fost refuzate în niciun fel ci, dimpotrivă, după folosire pielea chiar devine mult mai hidratată și fină cu un miros plăcut și delicat.

Produsele Ziaja sunt distribuite în România de către cei de la Face Bucharest și pot fi găsite în farmacii independente sau online. Merită să le încercați pentru că sunt sigură că din diversitatea de produse pe care firma le oferă veți găsi măcar unul pe placul vostru.

10915283_10204600379867795_681624647593562116_n
Follow my blog with Bloglovin

3 Comments

 1. Mă bucur tare mult că-ți plac produsele și că ai descoperit Ziaja 🙂

  Sper să descoperi în mostre produse care să-ți fie de ajutor și pe viitor. Mi-a plăcut și mie tare mult faptul că au inclus și posibilitatea de a testa mai multe produse cei de la Face Bucharest în pachetele cu premii.

  Reply
  1. Isabela Author

   Îți mulțumesc încă o dată pentru că datorită ție am descoperit aceste produse și clar vor face pare din rutina mea zilnică și pe viitor. Cei de la Face Bucharest știu cum să aibă grijă de viitorii sau actualii săi clienți. Un punct în plus. 😀

   Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *